ETUSIVUESITTELYKOIRATKASVATITPENNUTUUTISETLINKITVIERASKIRJA IN ENGLISH

Sopisiko minulle Kuunsirppiläinen?


Haluatko koirasi kasvattajalta, joka on aina kiinnostunut kasvattiensa kuulumisista? Haluatko pitää koirasi kasvattajaan jatkossakin yhteyttä, jakaa koiran kanssa elämisen ilot ja surut, ratkoa yhdessä hänen kanssaan vastaantulevia pulmia ja saada tarvittaessa koiran kasvatukseen ja koulutukseen vinkkejä? Haluatko kasvattajan, jolle voi soittaa hätätapauksessa vaikka kolmen aikaan yöllä?

Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla sopiva Kuunsirpin tervun omistaja. Toivon kasvattieni pääsevän omistajille, jotka ovat kiinnostuneet yhteydenpidosta, koska vain siten voin saada tarpeeksi tarkan kuvan kasvatuksestani. Kasvattieni omistajilla on myös oma keskustelufoorumi, jossa yhteydenpito sujuu helposti niin kasvattajan, kuin sukulaiskoirien omistajienkin kesken. Foorumi onkin ahkerassa käytössä, ja sitä on kiitelty hyvänä paikkana tutustua sukulaiskoirien omistajiin.

Järjestämme usein kasvattitapaamisia, pentutreffejä ja eri harrastuslajien koulutuspäiviä. Talvisin toiminta keskittyy pääasiassa perustottelevaisuuteen, mutta muina vuodenaikoina harjoittelemme agilitya ja tokoa, käymme jäljestämässä, hakumetsässä, kokeilemme koirien viestitaipumuksia, ja etsimme esineruudusta vaikka kadonneita hanskoja ja villasukkia.

Käymme myös porukalla näyttelyissä ja kannustamassa kasvatteja kentillä, kisoissa ja kokeissa. Tärkeintä ei ole voitto, vaan hyvä yhteishenki ja mukavat kokemukset muiden samanhenkisten ihmisten ja koirien kanssa. Näistä tapaamisista onkin muodostunut todella mukavia tapahtumia. Koirat saavat tavata toisiaan ja me kaksijalkaiset vaihtaa kuulumisia.

Otamme kasvatteja mahdollisuuksien mukaan myös hoitoon, esimerkiksi omistajan matkan ajaksi.

Kuunsirppiläisten omistajat ovat huipputyyppejä, ja jos haluat mukaan tähän vauhdikkaaseen joukkoon, kannattaa aloittaa tiedustelemalla tulevia pentuja.


Kuunsirpin New Tricks "Tinka" ja vauhdin hurmaa


Vesipedot kesällä 2006

Osa kasvattitreffien 2005 osallistujista
 
Kuunsirpin historiaa
Hieman kasvatusperiaatteistani ja kotien valinnasta pennuille

 

Mari Hölsö, Suitiantie 603, 02570 SIUNTIO KK, puh. 041 545 2715, email. mari@kuunsirpin.com