ETUSIVUESITTELYKOIRATKASVATITPENNUTUUTISETLINKITVIERASKIRJA IN ENGLISH

Tervetuloa tutustumaan Kuunsirppilään!

Olen Mari Hölsö, ja kennelnimeni Kuunsirpin on myönnetty vuonna 1991, jolloin myös ensimmäinen tervueren-pentueemme näki päivänvalon. Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen vuonna 2000.

Perheeseemme kuuluu mieheni Harri, ja poikani Romeo (-05), sekä koirat tervueren-uros Jasso (Jumpy Jack of Dark Brightness), tervueren-nartut Hauska (Daisy de la Terre Sauvage), Hippa (Ketunpolun Wild Fox) ja Piski (Quicc's Galaxias Ambrizias), sekä pyreneittenkoirauros Aba (Kuunsirpin Abacus) ja kleinspitz-narttu Susi (Kastanjan Avalon). Lisäksi meillä asustaa connemara-tamma Ella (Hagens Zelia) ja hollantilainen puoliverinen ruuna Kamu (Ridder), sekä kaksi marsutyttöä.

Kasvatuksemme perustuu nykyään pääosin sijoitus- ja jalostusoikeuskoiriin, joiden omistajille suuri kiitos loistavasti sujuvasta yhteistyöstä!

Asumme Siuntion ja Lohjan rajalla, n. 60 km Helsingistä Turkuun päin, jossa meillä on vanha ok-talo jota remontoimme vähän kerrallaan. Tonttia on lähes viisi hehtaaria, joten koirilla on mukavasti tilaa juoksenteluun ja treenimahdollisuudet eri lajeihin ovat melko hyvät. Kesällä 2007 piha-alueellemme valmistui oma koulutuskenttä, jossa on hyvä treenailla niin PK-tottista, tokoa, kuin tulevaisuudessa agilityakin.

Kuunsirpin belgianpaimenkoirapentueita syntyy yhdestä kolmeen vuodessa, joten kasvatuksemme on melko pienimuotoista. Olemme kasvattaneet myös kaksi länsigöötanmaanpystykorvapentuetta, sekä yhden pyreneittenkoirapentueen, mutta tällä hetkellä keskitymme vain belgianpaimenkoira tervuereneihin.


Mari & Jasso
tottelevaisuuskokeessa kesällä 2011

Romeo & Ella

Harri & Susi

 
Sopisiko minulle Kuunsirppiläinen?
Kuunsirpin historiaa
Hieman kasvatusperiaatteistani ja kotien valinnasta pennuille
Mari Hölsö, Suitiantie 603, 02570 SIUNTIO KK, puh. 041 545 2715, email. mari@kuunsirpin.com